“Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paylardır. Bu da Beldemizde ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Bu payın artması belediyemizin ve vatandaşımızın faydasına olacaktır. İstanbul, Ankara veya başka şehirlerde ikameti olan Yaylakentli vatandaşlarımızın ikametgahlarını beldemize aldırmaları beldemiz için büyük önem taşıyor. Alınan her ikametgah beldemiz için artı bir avantajdır. Beldemizde ikametgahı olmayan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2020 tarihine kadar ikametini beldemize alması, hizmet kalitemizi artıracağı gibi büyük bir sorumluluğu da yerine getirmiş olacaklar. Tüm hemşerilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getirmesini bekliyoruz. Daha güzel bir Yaylakent için 31 Aralık 2020 tarihine kadar desteklerinizi bekliyoruz.