Takvim

Namaz Vakitleri

YAYLAKENT BELEDİYESİ NELER YAPTI NELER YAPACAK

Başkan Dede den Okullara Kırtasiye Yardımı
Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede nin girişimi ile Belediye Meclis üyesi İş adamı İbrahim Karapınar’ın katkılarıyla İstanbul İTÜ Geliştirme Vakfı  Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu, Ortaokulu Müdürlüğü nün destekleriyle yapılan kırtasiye, ..
İstanbul dan Beldemize Ziyaret’ e Geldiler
İstanbul Beykoz Çankırılılar derneği Başkanı Bilal Karabacak düzenlemiş olduğu Çankırıyı tanıyalım, tanıtalım gezisinde 50 kişilik gurubu ile  Yaylakent Beldemizi de ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Kadir Dede gelen misafirlere Sabah..
Kaymakam Abukan dan Başkan  Dede ye Ziyaret.
Kaymakam Abukan dan Başkan Dede ye Ziyaret.
Orta ilçe Kaymakamı Cihat Abukan 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü Beldeye gelerek Belediye Başkanı Kadir Dede yi makamında ziyaret ederek Belde ve mahaller hakkın da istişarelerde bulunmuşlardır
Başkan Dede Serhat Oğuzu Makamın da Ziyaret etmiştir.
Belediye Başkanı Kadir Dede nin Kahraman kazan Belediye Başkanı Serhat Oğuzu Ziyareti 27 Ağustos 2019  Salı günü Ankara nın Kahraman Kazan Belediye Başkanı  Serhat Oguz’u Makamın da  ziyaret ederek Beldemiz Hakkın da istişareler de bulun..
Yaylakent te Yol Çalışmaları
Yaylakent Merkez Hürriyet Mahallesin de bulunan ve bir aracım zor geçtiği Dedekorkut sokağın da yol genişletilmesi çalışmalarına hız verildi. Belediye Başkanı Kadir Dede Yol çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet te b..
Yukarı Kayı da Köprü Yapımı