Takvim

Namaz Vakitleri

YAYLAKENT BELEDİYESİ NELER YAPTI NELER YAPACAK

Dede den TBMM Başkanı Yıldırıma Kutlama Mesajı.
Dava adamlığının ve yol arkadaşlığının sembolü "Son Başbakanımız" Sayın Binali Yıldırım 3.turda 335 oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin "İlk Meclis Başkanı olmuştur. Başkanımıza, Devletimize ve Aziz Milletimize hayırlı olsun. Rabbim ha..
Yazıcıoğlu Parkı Yeni Piknik Alanımız  Olacak.
Yazıcıoğlu Parkı Yeni Piknik Alanımız Olacak.
Sayin idris şahin vekilimizin girişimleriyle Kahramankazan belediye başkanımız sayın LOKMAN ERTURK başkanımın katkılarıyla 15 adet catılı masa ve barbükü ile merhum satılmış yazıcıoğlu parkımıza yeni piknik alanı ol.uşturuyoruz DURMAK YOLA ..
Aşağı  Yayla Camii Hizmete Girdi
Aşağı Yayla Camii Hizmete Girdi
Aşağı Yayla da yapılan Camii  Ramazan’a yetiştirildi bu gün öğle Namazın ile comaatına kavuştu. Yeni Camii nin ilk namazını ilçe Müftüsü Ali Ünal kıldırdı  Namaza Yaylakent Bld Bşk Kadir Dede, il encümeni Enver Güngördü, Kayılar Muhtarı ..
Başkan Dede ye Pilaket verildi
Orta Dernekler Federasyonunun geleneksel hale getirdiği Tüm şehit ve gazilerimizi anma ve Kur-an hilafeti proğramın da Yaylakent halkını proğrama götürmesi, proğrama manevi desteklerinden dolayı pilakete layık görülen Başkan Kadir Dede ye p..
Yağmur Duası Yapıldı.
Yaylakent’ de yağmur duasına çıkıldı. Yaylakent Belediyesi ve Yaylakent Camii yaptırma ve yaşatma derneğince  yağmur duası yapıldı. Yaşanan kuraklık, ekilen tohumların çimlenmemesi ve mevcut ürünlerin yağmura ihtiyacı nedeniyle vatandaşl..
23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi  Çankırı Orta Yaylakent’te de coşku ile kutlandı. Yaylakent belediye başakanı koltuğunu 4/a sınıfında okuyan Cemalettin Ilgaz a teslim etti.   Yaylakenr Beledi..
2018 Yaylakent Şenlik tarihi Belli Oldu
  Geleneksel hale gelen Yaylakent Yayla Festivalinin 2018 yılı tarihini belirlemek üzere ve komite kurulması için İstanbul Ünalandaki dernekte toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Yaylakent Belediye başkanı Kadir Dede,  2018 Yılı şen..
Belediye  ve hayırsever  İşbirliği
Belediye ve hayırsever İşbirliği
Yaylakent belediye başkanı Kadir DEDE kayılar mahallesi sakinlerinden hayır sever Gıyasettin Yücelle mahalle içerisine yapılacak, Mahalle çeşmelerinin yerlerini inceleyerek  uygun yerlere yapılması kararına varmışlardır.
Başkan Dede Vatandaşların Miraç Kandilini Kutladı
Yaylakent Belediye  Başkanı   Cuma namazı sonrası halkın Miraç kandilini kutlayarak kandil mesajı yayınladı. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, g..
Cami Bahçeleri ve Parklar’ın  Bakım ve onarımı
Cami Bahçeleri ve Parklar’ın Bakım ve onarımı
İnsana hizmetin hakka hizmet distürü ile  hizmetlerine devam eden Yaylakent Belediye başkanı Kadir DEDE Yaylakent’in kayılar mahallesinde inşaatı devam eden Camii ve çocuk parklarında incelemelerde bulunmuştur.